РАЗОРНА БОМБА: ГРУЈО КАКО ПРЕМИЕР ПРЕПОЛАГАЛ ИСПИТИ НА ЕКОНОМСКИ ВО ПРИЛЕП ЗА ДА СИ ГО ПОКАЧИ ПРОСЕКОТ ЗА ДА СЕ СТЕКНЕ СО ЗВАЊЕ ДОЦЕНТ НА ПРИВАТЕН УНИВЕРЗИТЕТ??!?!

0
1738

Bobi Ilievski

Н.Г (наводно) преполагал 8 испити на Економскиот факултет во Прилеп во период од 2010 и 2012 и на истите добил 9 и 10-ки,па просекот му рипнал на 8,5.
Генијалец богати
Ем како премиер се жртвувал за Македоња,ем полагал испити.
На Советот на Економскиот факултет едногласно му бил одобрен докторатот на 2-ри март 2018-та.
Четири месеци од факултет молчеа на оваа тема. Не обзнанија..Мизерија….Бруки
Најмалку што можеа да направат е да побараат од државниот инспекторат да истражи како тоа ги преполагал испитите.
Намерата на лицето Н.Г е да стане(л) доцент на еден од приватните универзитети
Се шпекулира кај заставник Бојо