Радмила Шеќеринска : ДПМНЕ на ТВ предлага уставни измени во насока на федерализација! Стварно биле лудаци…

0
2090

ДПМНЕ на ТВ предлага уставни измени во насока на федерализација! Стварно биле лудаци…

Фејсбук статус на заменик претседателката на СДСМ,Радмила Шеќеринска