РАДА ВО СТРУГА ПРЕЧЕКАНА КАКО ЈОВАНКА БРОЗ!

0
615

Имав навистина прекрасно попладне во Струга. Од Стружани добив пофални зборови за политиките кои ги спроведуваме во целата држава, а нив им ја поделив нашата нова програма. #Можеме