РАБОТЕН СОСТАНОК НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ И КООРДИНАТОРОТ АЛЕКСАНДАР БАЈДЕСКИ СО ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА СДСМ ВО ШТИП

0
445

🚩Продолжуваме понатаму. Оперативни подготовки и план за активностите на #СДСМ кои следат.

И оваа година не застануваме туку засилено ќе бидеме присутни на теренот, постојано, со граѓаните, со членовите, симпатизерите, поддржувачите. Со нивните барања, проблеми, очекувања.

Во секоја уличка, во секоја македонска куќа, село, град, во секое населено место, како што ветивме.✊

СДСМ води грижа за сите, обединува, интегрира и води напред. Со цврста верба, лична пожртвуваност и вистинска солидарност. 🤝