ПЉАЧКА НА ВЕКОТ: НАД 100 ФИРМИ ЗЕЛЕ 55 МИЛИОНИ ЕВРА КРЕДИТИ ОД ЕУРОСТАНДАРД БАНКА И НЕ ГИ ВРАТИЛЕ

0
1211

Според емисијата ,,КОД” на Снежана Лупевска во ,,Еуростандард” банка се случил грабежот на векот. Информациите со кои располага Лупевска и екипата на ,,КОД” се тоа дека преку 100 фирми земале над 55 милиони евра кредити од банката кои потоа не ги вратиле.