ПЉАЧКА НА ВЕКОТ, ВАКА СЕ МУЗЕ ДЕЦО, НЕ ЗА СИТНИШ: Љубиша Георгиевски и ќерка му се омрсиле со 40.000 евра за престави кои речиси никој не ги видел!!!

0
6404

40.000 евра не е заебанција! Не за ситни пари, туку еден стан си лапаш!

А што е со платите од 10 години амбасадорување по Белград и Софија и дење ноќе ждерење по елитните кафани во престолнините на Србија и Бугарија?!

Е богами, добро нарането куче силно лае, па лаеше бајаги оваа хиена годиниве, трескаше многу тешки зборови за тогашната опозиција!

Ама морало да се одработи за вискито, за вотката, за коњаците, за мрсните стекови и сомови!

Линк до сторијата на Фокус.мк ОВДЕ.