ПЦЕР: Постои видео снимка од маскрот кај Смилковското езеро, наскоро ќе се објави!

0
3839

Соопштение на ПЦЕР:

Партијата за целосна еманципација на Ромите ПЦЕР од лидерот на ПЦЕР Самка Ибраимоски сака да ги информира граѓаните дека постои видео за Смилковското Езеро,и тоа видео ќе се објави.

Граѓаните треба да ја знаат вистината, но и родителите на младите момци кој трагично загинаа, но во тоа видео ќе се види вистината, во интерес на истрагата која наскоро сметаме дека СЈО ќе ја обелодени не сакаме да изнесеме други детали, но ова со сигурност го потврдуваме дека постои видео.