ПЦЕР: ЗА ДОБРОТО НА РОМИТЕ И НА ЗЕМЈАТА, ОСТАНУВАМЕ ВО КОАЛИЦИЈА СО СДСМ

0
813

Партијата за целосна еманциопација на Ромите-ПЦЕР сака да ја информира јавноста дека Владината коалиција е стабилна,Владиното мнозинство е стабилно и работиме исклучиво во интерес на Граѓаните.

Напредокот на земјата е наша највисока зедничка цел,нашата партија ПЦЕР е дел од владиното мнозинство.

Северна Македонија продолжува со стабилна Влада по демократскиот и Европскиот пат.

Ромското прашање ќе биде приоритет во наредниот период на партијата за реализирање на барањата на Граѓаните.

Продолжуваме за подобро заедно со нашиот коалицонен партнер СДСМ.