ПУКОТНИЦА ПРЕД БОЛНИЦАТА ВО ТЕТОВО, ДВЕ ЛИЦА СЕ ПОВРЕДЕНИ

0
303

Локалните медиуми јавуваат дека пред неколку моменти во вооружена пресметка биле повредени две лица. Нападот се случил во Одделението за итна помош.

Во дворот на болницата се гледаат полицајци вооружени со автомати, јавува Алмакос.

Како што дознаваме, едното повредено лице предмалку е префрлено на скопските клиники.