ПУКНА ТИКВАТА: МИЦКОВСКИ СО ТЕШКИ ЗБОРОВИ УДРИ ПО СИЉАНОВСКА!

0
191

Мицковски повика на пресметка со политичарите од транзицијата, а токму такви му се коалициските партнери Ѕинго и Стевчо Муња кои дрмаа во 90-тите и беа министри, но најинтересно е што најблиската негова соработничка, Гордана Сиљановска беше министер во владите на Бранко во 90-тите?!?! И нејзиниот сопруг имаше ФРИ ШОП, симбол за шверцот и криминалот во 90-тите?!