ПУКНА БРУКА – НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ НА КУРТОНОТ ВАСКО ЕФТОВ: Неговиот гостин, експерт за мафија, тајни служби, геополитика, вселена, медицина, нуклеарна физика се фати сам во лага во сред емисија!!!

0
3175

Во најновата емисија на Васко Ефтов, на самиот почеток се случи овој разговор, цитат од збор до збор:

Ефтов: Господине Петрушиќ точно ли е дека сте знаеле што се подготвува на 27-ми април во Скопје?

Петрушиќ: ДААА! И контактирав со македонскиот обвинител, уствари не ја лично, туку мојот адвокат контактираше со неговата секретарка, ама не ни се јавија потоа!

Ефтов: НЕВЕРОЈАТНО! Значи вашиот адвокат се слушнал со секретарката?

Петрушиќ: НЕ НЕ! Ја лично се чув со заменик обвинителот, а мојот адвокат потоа прати мејл со координати на неговата секретарка!

Еј човече, обични џепароши кога идат да крадат се договараат како ќе лажат потоа во станица, овие седнале да расправаат државни удари а не се договориле дали тој се јавил на секретарката, или неговиот адвокат се јавил на заменикот или адвокатот се јавил на секретарката па таа се јавила на заменикот а овој се јавил на комшијата па овој на кумот а тој на бабата… Ебати глупите аматери, сами се фатија во блефот и лагата цццц, комедија!

Ова како легендарниот скеч на Топ Листа Надреалиста, кога гледачите за да се јават во емисија требаше да се јават на глувата баба на рецепција која требаше да ги поврзе со секретарката која обично игра карти со чистачките за она да ги уклучи во емисија:

П.С. Гостинов на Васко Ефтов тврди дека Франција пропаднала ради црнците од Африка кои донеле цели села и лажеле дека се нивни деца 😀

Еј ова иде во емисија во прајм тајм на национална тв 😀

Извор : Мактел.Мк