ПУКАНО ВО АЛИ АХМЕТИ НА СТРАЖА, АЛИ АХМЕТИ ТОА ГО КРИЕЛ СО МЕСЕЦИ?!

0
1434

Неделникот Фокус открива дека пред неколку месеци било пукано во автомобилот на Али Ахмети на преминот Стража, два куршума завршиле во предниот дел на автомобилот во кој се превезувал лидерот на ДУИ, никој не бил повреден!

ali-ahmeti-565x326