ПР КАТАСТРОФА, СИТЕЛ И ВМРО СИ ДАДОА АВТОГОЛ – ВО ВЕСТИТЕ ГО ВКЛУЧИЈА ОБВИНЕТИОТ МОЌНИК МИЛОШОСКИ ДА ЗБОРИ ЗА НАРАЧАНО ПРАВОСУДСТВО И НЕПРАВДА?!?!

0
1489

Колку треба да си блесав и одлепен па од иљадници протестанти баш Антоњо да го вклучиш во вестите за да збори за правда и правосудство?!?!?

Обвинетиот МОЌНИК кој во случакот на СЈО е обвинет дека нарачал лустрација на судија за да криминално се здобие со имот во Македонски Брод, човекот кој во бомбите на Јанкуловска и предлага да се намести активист на СДСМ со подметнување докази во негов стан, тој дава изјава во вести за судство, правда и местенки?!?!?!?

ГОСПОДЕ БОЖЕ МИЛИ ШТО СИ НА НЕБОТО, ВАКОВ АНТИ ТАЛЕНТ ЗА ПР НЕ Е ЗАБЕЛЕЖАН НА ОВИЕ ПРОСТОРИ!!!