Протестите продолжуваат во понеделник: Побројни, покоординирани и со нови сили и енергија!

0
716

„Протестирам“ на својот фејсбук профил информира дека протестите продолжуваат во понеделник:

Соборци и соборки, изминативе денови беа интензивни и напорни, но и охрабрувачки. Наместо денес, со протести продолжуваме утре (понеделник) во 18:00: побројни, покоординирани и со нови сили и енергија. Нема правда, нема мир! ‪#‎Протестирам‬‪#‎Protestoj‬