ПРОНАЈДЕНО ЖИВО И ЗДРАВО 15 ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ОД ВЕЛЕС ПО КОЕ СЕ ТРАГАЛО ОД ФЕВРУАРИ

0
1311

Полицијата го пронашла 15-годишното девојче од Велес по кое се трагало уште од февруари годинава.

На 16.12.2023 во 14.00 часот, полициски службеници од ЕВР Гази Баба – Отсек потраги ја пронашле А.Д.(15) од Велес за која на 15.02.2023 беше пријавено дека се оддалечила од СОС – Детско село.

Лицето било предадено во установата.