Промоција на „Новата јас“ од Хелена Роза

0
759

helena-540x311

Вечерва, во 19 часот, во Сити хол Хелена Роза, во соработка со Слим лајн клуб, ќе ја промовира нејзината прва книга „Новата јас“ која е воедно и прва публикација од ваков вид во Македонија – прирачник за среќни жени со 30-дневен режим на исхрана, вежби од професионалци, и многу повеќе.