ПРОДОЛЖУВА СЕРИЈАТА ЧУДНИ СКОКАЊА ОД ПРОЗОР ВО РУСИЈА : ЗАГИНА 29 ГОДИШНА ЗАМЕНИЧКА ДИРЕКТОРКА НА БАНКА?!

0
707

Кристина Бајкова, 28-годишна потпретседателка на Локо-банк, починала на лице место откако паднала од прозорецот на нејзиниот стан во Москва.

Несреќата се случила на 23 јуни, но медиумите ја објавија дури сега. Полицијата веќе врши увид па наскоро се очекуваат и детали по обдукцијата на телото.