ПРОДОЛЖУВА НЕМАЊЕТО НА ОСЕТ ЗА СЕНС ЗА ВКУС НА ДОКТОР ЖАН МИТРЕВ: Ја промовира новата болница кај фашистот куртонот гнасата МИЛЕНКО?!?!

0
1526

Продолжува загрижувачкиот невкус на врвниот хирург Жан Митрев. Прво стави антички стубови на новата болница од стакло, потоа се појави во Телма со црвено-црна хавајка со црна лептир машна за да финишира со интервју емисија во Миелнко Шоу каде ќе ја промовира својата нова болница?!

Да промовираш болница во која треба да се лечат и Албанци и муслимани кај човек кој нив ги нарекува племе и вели дека никогаш нема да викне во емисија муслимани, човек кој се прослави со пушење и криминал со режимот и кој доби награда од фашистот Мари Ле Пен, тоа е невидено немање осет за сенс за филинг за чувство за ПР!!!