ПРОВОКАТИВНАТА ВОДИТЕЛКА Лила Филиповска ставила силикони во нејзините цициња и сега се ЦИЦКИ!

0
2161

11402956102063680535338949222629846155045296n

Лила подлегна на овој естетски зафат во специјализирана клиника во Солун, а сега само може да ги очекуваме нејзините фотографии во бикини!

1039057510205246653859603127674307793503148n

Инаку Лила веќе долги години сериозно води грижа за својата фигура, а под палката на специјализираните тренери во Kan Gym и нејзината посветеност таа поседува буквално совршена линија!