ПРИСТИГНА СИЛНА МЕЏУНАРОДНА ПОДДРШКА ЗА ЛЕВИЦА ОД ЦРНОГОРСКАТА СЕСТРИНСКА ПАРТИЈА!

0
1843

Силна поддршка за Левица од сестринската организација во Црна Гора за спас на МаЌедоња.