ПРИСТИГНАА 200.000 ВАКЦИНИ ОД КИНЕСКИ СИНОФАРМ

0
364

Пристигнаа 200.000 вакцини од кинескиот производител Синофарм. Македонската армија се вклучува со поддршка за растоварување на камионите. За кратко следуваат изјави.

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче.