Прилеп облепен со ленти „Миле Ј. во Прилеп направив упад и му ебав мајката“

0
863

upad5

Авторите на оваа опсада на прилепската чаршија, најверојатно биле инсписрирани од снимените разговори кои ги објави лидерот на СДСМ, Зоран Заев во кои се посочува министерот за транспорт и врски Миле Јанакиевски.

Неодамна регионални инспектори на УЈП спроведоа контроли во прилепската чаршија и казнија најголем дел од дуќанџиите. И тогаш граѓаните се прашуваа кој стои зад таквите наредби и дали инспекторите се испраќаат наменски за да напишат казна по секоја цена. Револтот во прилепската чаршија беше огромен.

upad8-540x405 upad4 upad9-540x405 upad5 (1) upad6-540x405