ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ БОБАН АРАНЃЕЛОВИЌ НА СВОЈА РАКА РАЗУБАВИ И ОБНОВИ ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА ПОЗАДИ ЦРКВАТА СВ.БЛАГОВЕШТЕНИЕ

0
275

Прилепчанецот Бобан Аранѓелковиќ на своја иницијатива ја разубави и обнови зелената површина позади црквата Св. Благовештние.