ПРИЛЕПСКИТЕ БРАНИТЕЛИ СВЕЧЕНО ГО ОДБЕЛЕЖАА ПРАЗНИКОТ СВЕТИ ТРИФУН

0
440

Бранителите од прилепското здружение на бранители ЗРВО 2000/2001 вчера свечено го одбележа празникот св. Трифун во црковниот храм, св. Богородица.