ПРИЛЕПСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК БОРЧЕ ЈОВЧЕСКИ СО СОЧУВСТВО ДО ЖРТВИТЕ ВО УЖАСНАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО СОСЕДНА БУГАРИЈА

0
710
Страшно е да се слушне ваква тажна вест за загуба на голем број човечки животи.
Искажувам искрено сочувство до сите загинати и до нивните семејства.
Ова е тажен ден за Македонија.
Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Прилеп, Борче Јовчески.