ПРИЛЕПСКАТА ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА “ЧЕ ВРЕДИ” ДЕНЕС ГИ СОБРА ПОТРЕБНИТЕ ПОТПИСИ ЗА УЧЕСТВО НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2021 ГОДИНА

0
311
За неполни 24 часа граѓанската иницијатива “ЧЕ ВРЕДИ” ги собра потписите за поддршка на независната советничка листа и кандидатурата за градоначалник, и повеќе од тоа.

Ви благодариме за поддршката и во добро здравје се гледаме на 17 Октомври кога со својот глас ќе ја потврдиме нашата заедничка намера да свртиме нов лист во практикување на локалната власт.