ПРИВАТНАТА ВОЈСКА НА ПУТИН, ВАГНЕР ГРУП, Е НАЈБОГАТА ФИРМА ВО РУСИЈА, МОТОТО ИМ Е: НАШИОТ БИЗНИС Е СМРТТА, А БИЗНИСОТ НИ ОДИ ДОБРО

0
613

На Запад најуспешни се компании како Епл, Тесла, Гугл итн. Во Русија е приватна Воена компанија Вагнер, со мото “Нашиот бизнис е смртта а бизнисот оди добро”. Не е за изненадување со оглед на фактот какви деформирани личности со децении ја водат таа империја на злото.