ПРЕТСТАВНИЧКАТА НА ЕВРОВИЗИЈА АНДРЕА КОЕВСКА ГО ФРЛИ МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ СО ЦЕЛ ДА ПОЗИРА ПОДОБРО ПРЕД КАМЕРИТЕ

0
1093

Македонската претставничка на Евровизија, Андреа Коевска, на една фотосесија прво се сликаше со македонското знаме, кое потоа го фрла знамето на земја, за да се фотографира без него.