ПРЕТСЕДАТЕЛСКИОТ КАНДИДАТ НА ,,ЛЕВИЦА” – ВАНКОВСКА: СИЛЈАНОВА МИ БЕШЕ АСИСТЕНТКА ОД СТУДИИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ, ЈАС ПОМЛАДА ТАА ПОСТАРА

0
807
  • Гордана Силјанова – Давкова прво ми беше асистент на факултет, јас ја знам како моја асистентка од студии. Потоа станавме колешки, јас помлада таа постара.
    Дури и кога Силјановска се кандидираше за претходниот претседателски циклус кажа дека не е член на партијата и дека има либерален поглед на светот, а мојот е левичарски поглед на светот.

Претседателскиот кандидат на ,,Левица”, Биљана Ванковска за А1он.