ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 119-ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

0
531

Претседателот Стево Пендаровски денеска положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Свети Спас“, по повод 119-годишнината од неговата смрт.