ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ МУ ДОДЕЛИ ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ НА АКТЕРОТ ГОЦЕ ТОДОРОВСКИ ВО БОЛНИЦАТА КАДЕ ТОЈ СЕ ЛЕКУВА

0
1031

Бард на македонското глумиште и еден од нашите најпочитувани и најпознати актери со извонредна кариера и богата биографија.

Препознатлив по ведрината и енергичноста на сцената, но и по неговиот високо професионален однос кон работата.

Гоце Тодоровски се одликува со Орден за заслуги за Република Северна Македонија.
Фејсбук статус на претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски.