ПРЕМИЕРОТ СИ КУПИ ТОСТ ОД БИТОЛСКА СЕНДВИЧАРА

0
756
 
Им благодарам на Габриела и на Кирче за вкусниот тост, за љубезноста и за разговорот на крајот на овој ден во убавата Битола.
Сега веќе знам каде на Широк сокак може добро да се вечера.
Малите и семејните бизниси, се двигатели на економијата, драго ми е што има многу вредни луѓе кои веруваат во себе и ги развиваат своите бизниси, тука, дома.