ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ ДО МЛАДИОТ ПРАТЕНИК ОД ВМРО ДПМНЕ КОЈ МУ РЕЧЕ “ДИМИТАР НЕ МОЖАМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ”: АКО ДОМА НЕ ТЕ ВОСПИТАЛЕ ТОА Е ТВОЈ ПРОБЛЕМ

0
588

Ако тебе дома не те воспитале, тоа е твој проблем, возврати премиерот на пратеникот Бојан Стојановски на ВМРО-ДПМНЕ кој на говорница му рече “ДИМИТАР НЕ МОЖАМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ”.