ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ БОЕШЕ ЈАЈЦА : ВЕЛИГДЕН Е ВРЕМЕ НА ОБНОВА И НАДЕЖ

0
448

„Велигден е време на обнова и надеж. Време на промени и нови почетоци кои носат прогрес и развој. Време кога заедништво и грижата еден за друг ни дава сила да се справиме со сите предизвици кои стојат пред нас и да работиме заедно за да изградиме посветла и подобра иднина за сите.

Во овие Велигденски празнични денови вам и на вашите семејства ви посакувам многу здравје, спокој и мир. Нека ни е честит Велигден! Да сте живи и здрави!“, вели во честитката Ковачевски.

Фејсбук статус на премиерот Димитар Ковачевски.