Премиерот Зоран Заев на средба со хрватскиот премиер, Пленковиќ во Хрватска

0
1174

Премиерот Заев од : Добивме цврста поддршка од премиерот Пленковиќ и хрватската Влада за низата храбри чекори во  и за формално членство на земјава во  и почеток на преговорите со .