ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ЌЕ ОДГОВАРА ПРЕД ГРАЃАНИТЕ НА ТОП ТЕМА НА ВАША СТРАНА НА ТЕЛМА

0
553

Премиерот на town hall дебата во . Поставете прашање – прашајте го премиерот