ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СЕ ОГЛАСИ ПО ПОВОД НЕСРЕЌАТА ВО ТЕТОВСКО : Неизмерна е болката и тагата и нема зборови што можат да бидат утеха за тешката сообраќајна несреќа која беше кобна за повеќемина наши сограѓани!

0
1050

Премиерот Заев се огласи по повод несреќата на Карпалак : Неизмерна е болката и тагата и нема зборови што можат да бидат утеха за тешката сообраќајна несреќа која беше кобна за повеќемина наши сограѓани!