Премиерот Заев на предновогодишен концерт на трите армии: Заедно, посилни, сојузници во НАТО – Алијансата

0
412

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев вчера се обрати на предновогодишниот концерт на трите воени оркестри на Северна Македонија, Хрватска и Албанија.

Во продолжение ви го пренесуваме во целост обраќањето на премиерот Зоран Заев.