Премиерот Заев на прашања на новинарите: Денеска не е ден за пораки за поделби, туку ден за сплотување за единство и за меѓусебно разбирање и почитување

0
1071

Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев денес пред новинарите на денот на пречекот на папата Френсис одговараше на прашања пред новинарите.