ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ: Верувам дека сме блиску до единство, консензус. Шансата е неповторлива!

0
760

Ако сите сме за ЕУ и НАТО, ајде заедно да ги донесеме одлуките. Верувам дека сме блиску до единство, консензус.

Немојте назад, видовме што се случи. Ни заминаа млади, светот напредува, а ние одиме назад.

Мораме да донесеме одлуки. Шансата е неповторлива.