Премиерот Заев денес во 13 часот на прес конференција ќе се обрати на рајата

0
1219

Денеска (24.07.2019), со почеток во 13:00 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција.