ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ГО ПРЕКИНА ОДМОРОТ ВО ГЕРМАНИЈА, ЕВЕ ЗОШТО, ВКЛУЧЕНИ СЕ АЛАРМИТЕ И ВО БРИСЕЛ И ВАШИНГТОН, РАБОТАВА Е ВРВКА!

0
2967

Шала бе шала, се зафркаваме со рубља бандата.