ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: ВЧЕРАШНИОТ ДЕН МЕ НАПРАВИ МНОГУ ГОРД, ОКОЛУ 100 000 НАШИ ГРАЃАНИ ОТВОРИЈА ВРАТА НА ПРВИОТ ДЕН НА ПОПИСОТ, ВАКА ЛИЧИМЕ НА СЕРИОЗНА ДРЖАВА

0
323

– Многу ме направи горд вчерашниот ден, околу 100 000 граѓани отворија врата на првиот ден од пописот, ова е голем успех, имаме уште многу денови верувам ќе помине се како што треба, голема благодарност на вработените во ДЗС и најмногу до граѓаните, вака заличуваме на сериозна држава.

Премиерот Заев на денешниот прес во македонски пошти по повод пуштање во оптек на јубилејна поштенска марка по повод 30 години независност.