ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ВЕЧЕРВА ВО ЕМИСИЈАТА ОТВОРЕНО НА ТВ 24 ЌЕ ОДГОВАРА НА ПРАШАЊА НА НОВИНАРИ И СТУДЕНТИ

0
582

Вечерва во емисијата 24 Отворено на Телевизија 24, со почеток во 20.45 часот гостува Премиерот на РМ и лидер на СДСМ Зоран Заев.

Премиерот заедно со гледачите и новинарите ќе ја анализира изминатата 2018 година како и кои се следните чекори на Владата и на партијата во новата 2019 година.