ПРЕМИЕРЕ ПРИФАТИ И НЕ СЕ ДВОУМИ, ОВА Е ШАНСА ДА СЕ ЗАБОДИ ГЛОГОВ КОЛЕЦ ВО СРЦЕТО НА ТАЛИБАНЦИТЕ : ЈАНКО БУРЕК ГО ПОКАНИ ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ НА ИНТЕРВЈУ ВО ЈАДИ БУРЕК НА ТВ СОНЦЕ ОД ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ

0
1151

Денес упатив покана до премиерот Зоран Заев за гостување во мојата емисија.

Поканата и јавно ја објавувам затоа што немам сигурни и проверени конекции до неговите служби и не знам дали ќе му биде доставена, па затоа јавен повик и покана.

Ве канам во мојата емисија да гостувате за актуелните состојби. Емисијата оди секој ден од 20 – 22 часот од понеделник до петок. Во било кој термин Ви одговара.

Фејсбук профил на Јанко Илковски.