Премиере Заев, порачајте му на Каракачанов фино лепо : Похапвај мачорчета!

0
853

Зоки, како премиер, мислам дека треба јавно да ги отераш таквите како Каракачанов во триста пички мајчини. И ич да не ти чуе. Тие и таквите како него не се пријатели. Каракачанов е министер и вицепремиер, неговиот став не е и не може да се сфати како личен. Да не ги штедиш. Излези и фино цивилизирано порачај му: Похапвај мачорчета!

Фејсбук статус на актерот, Сашо Тасевски