ВИДЕО КОЕ ГО ОБИКОЛИ БАЛКАНОТ : Албанската полиција ги дигна хеликоптерите – Суперјунаци ги изненадија болните деца

0
637

На 1 јуни 2016 година Меѓунар ден на децата, албанската полиција организираше слетување на суперјунаците кои ги посетија децата во болница и малку ги развеселија, откако истите беа оневозможени да прослават надвор заедно со пријателите.

Носеа подароци и значки со натпис „Ти си нашиот јунак“