ПРЕКРАСЕН ПОВИК НА ПРИЛЕПЧАНЕЦ ЗА СТАВАЊЕ ПОВТОРНО ВО ФУНКЦИЈА НА ОПОЖАРЕНИОТ ПЛАНИНАРСКИ ДОМ “ДЕРВЕН”

0
562
Планинарски дом “Дервен”, 1098 м.н.в. Опожарен во 1997 година. Доколку граѓаните на Општина Прилеп одлучат да ја дадат довербата на СДСМ на следните Локални избори 2021 година, јас лично (без оглед на тоа дали ќе имам партиска или државна функција) ќе се заложам, до крајот на 2023 година, да се обезбедат финансиски средства за да се обнови и стави повторно во функција на сите љубители на природата овој прекрасен планинарски дом.
Прилеп, 17.01.2021.
Фејсбук статус на Тони Петрески.