ПРЕД НЕКОЈ ДЕН БЕШЕ ХЕРОЈ, А СЕГА ФАНОВИТЕ ГО РАСЧЕРЕЧИЈА: Геро за колку станови и пари се продаде?!

0
1259

Геро го смени мислењето, претходно се бореше против урбаната мафија и да не се гради кај ГТЦ , Геро сега направи фантастичен лупинг, откако се сретнал со инвестирот, сега е да се гради, ама новата зграда на кровот ќе имала зеленило?! Имено еве како реагираат неговите фанови на лупингот на Геро..