Преговорите повторно трокираа: И вечерва без решение за Изборниот законик

0
241

“Ни вечерва ништо ново„. Ова е пораката од претставниците на политичките партии во работната група, после 10 часа разговори во Клубот на пратениците. Како што кажуваат истите извори за Алсат М, денеска дури немало ни заедничка средба, туку само консултации на разни нивоа.

Претходно, олеснувачот Ванхауте информираше дека отворени прашања остануваат дијаспората и одлучувањето во ДИК.